Catering bij u thuis, werk of andere locatie

catering

Voor catering in Waalwijk bent u bij ons op het juiste adres. Hebt u iets te vieren of een andere gelegenheid dan kunnen wij u een hoop werk uit handen nemen! Voor groepen vanaf 15 personen kunnen wij een catering verzorgen op de locatie van uw keuze. Het enige wat wij van u vragen is toegang tot warm water voor het vullen van de Bain Marie, de rest zoals Bain Marie schalen, servies en bestek verzorgen wij. Veel makkelijker kunnen wij het niet voor u maken.

Omdat wij de catering helemaal naar uw wensen inrichten, raden wij u aan vrijblijvend contact met ons op de nemen om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. Als richtprijs kunnen wij u € 13,50 per persoon noemen, maar afhankelijk van wat u wilt, kan dit wat hoger of wat lager uitvallen. Tevens kunnen wij afspraken met u maken over het inleveren van borden, bestek en de bain marie (al dan niet gewassen).

Voor meer (vrijblijvende) informatie kunt u bellen naar 0416-650148 (vragen naar Kay) of langskomen in ons restaurant. We zullen dan samen met u kijken of we tot de ideale samenstelling van het buffet kunnen komen.